Півтонни «золота Януковича» передадуть в бюджет України

Півтонни «золота Януковича» передадуть в бюджет України

Золото «сім'ї Януковича» правоохоронці знайшли у Швейцарії

Прокуратура України працює над поверненням півтонни золота соратника Віктора Януковича із банку в Швейцарії в український бюджет.

Про це повідомив Генеральний прокурор України Юрій Луценко на брифінгу у Миколаєві.

«За кордоном завдяки нашому міжнародному співробітництву з колегами виявлено серйозний золотий внесок в одному з банків. Я знаю, про кого йде мова, але повідомити зараз в інтересах слідства не вважаю за потрібне. Це дуже відома справа в Україні, ми по ній давно й докладно йдемо, в тому числі і через угоди зі слідством, через інші слідчі дії і вийшли на такі результати», - розповів Луценко.

Раніше за кордоном було заарештовано більш ніж півтонни золота, вкраденого і вивезеного з України оточенням екс-президента України Віктора Януковича.

Нагадаємо, видання «Медуза» повідомило, що колишній президент України Віктор Янукович, можливо, проживає в підмосковній Баковці на місці колишньої дачі маршала Семена Будьонного. Ця ділянка належить Федеральному казенному установі «Заміський будинок прийомів «Русичі» МВС РФ.

У відповідь прес-служба Міністерства внутрішніх справ РФ заявила, що в будинку прийомів «Русичі» у Підмосков’ї ніхто не проживав і не проживає, будівля використовується для прийому і обслуговування делегацій.

Раніше у мережі з'явилося відео ймовірного особняка Януковича в Підмосков'ї.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: