План Владислава Суркова по розвалу України: Геращенко вказав на роль «Інтера»

План Владислава Суркова по розвалу України: Геращенко вказав на роль «Інтера»

Для досягнення зазначених цілей Росія використовує відкриту використовує ряд засобів масової інформації на чолі з телеканалом «Інтер», зазначив Геращенко

Народний депутат України і позаштатний радник глави МВС Антон Геращенко прокоментував опубліковані хакерами дані з пошти помічника президента РФ Владислава Суркова, де містилася інформація про підготовку керівництвом РФ плану з дестабілізації внутрішньої і зовнішньої політики України.

Про це Антон Геращенко написав на своїй сторінці у Facebook, вказавши на те, що для досягнення зазначених цілей Росія використовує відкриту використовує ряд засобів масової інформації на чолі з телеканалом «Інтер».

Геращенко розповів, що на сайті «Інтера» 19 жовтня з’явилася новина про те, що Закарпатська облрада проголосувала за самостійну економічну політику. Пізніше нардеп з’ясував, що в тексті рішення немає ні слова про самостійну зовнішньоекономічну політику Закарпаття.

«У рішенні йдеться лише про зміцнення зв’язків між регіонами побратимами – Закарпаттям і областю Німеччини – Верхня Франконія і тільки! Все інше – це заздалегідь спланована і добре організована інформаційна провокація телеканалу «Інтер», – написав Геращенко.

Нагадаємо, у мережі опублікували матеріали начебто з пошти помічника президента РФ Володимира Путіна Владислава Суркова

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: