Подякувала ветеранам. Боса російська школярка більше години стояла на цвяхах

Подякувала ветеранам. Боса російська школярка більше години стояла на цвяхах
Російська школярка годину простояла на цвяхах і присвятила рекорд ветеранам
Фото: kuban.kp.ru

У цей час 11-річна Кароліна Черних слухала військові пісні і дивилася фільм «У бій йдуть одні старики»

Школярка з Єкатеринбурга Кароліна Черних простояла 1 годину і 17 хвилин на цвяхах і присвятила рекорд ветеранам Великої Вітчизняної війни.

Про це повідомляє «Комсомольская правда».

За даними газети, 11-річна Кароліна в честь 75-річчя Перемоги захотіла зробити що-небудь мужнє і таким чином подякувати ветеранам за мирні роки.

«Стояння на цвяхах вимагає мужності, і я подумала, що це гідний рекорд в пам'ять про моїх прадідів і прапрадідів, які героїчно воювали на фронтах Другої світової війни», - пояснила дівчинка.

Вона уточнила, що одна хвилина знаходження на цвяхах означає рік мирного життя після війни. Встановити рекорд їй допомогли військові пісні і фільм «У бій йдуть одні старики».

«З 45-ї хвилини мені хотілося зійти з цвяхів, але я не могла дозволити собі здатися. Зібравши волю, я терпіла, намагаючись осмислити ті жертви, на які пішли наші предки, щоб я могла рости здоровою і щасливою», - зазначила Кароліна.

Видання пише, що школярка - з багатодітної сім'ї. З самого дитинства вона захоплюється спортом, а тренувати себе довіряє тільки батькові. Дівчинка вже має десятки нагород і медалей, в тому числі «Перша ракетка Росії» серед дітей.

До слова, в Естонії назвали акцію «Безсмерний полк», що відзначають 9 травня, символом репресій.

Раніше росіян привітали з 9 травня плакатом з фінським солдатом.

Нагадаємо, російська влада планувала масштабне святкування 75-річчя закінчення Другої світової війни. На урочистості було запрошено лідерів провідних світових держав. У березні Кремль не збирався переносити парад або змінювати його формат через загрозу коронавірусу.

Згодом президент РФ Путін доручив перенести святкування параду 9 травня через коронавірус. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: