Погода в Україні на вихідні: сніг, дощ і ожеледиця

Погода в Україні на вихідні: сніг, дощ і ожеледиця

У Києві у суботу невеликий сніг, вдень з переходом в дощ

У суботу, 8 грудня, у центральних, північних та західних областях у суботу мокрий сніг і дощ, температура вночі 3-8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

«У західних областях помірні опади переважно у вигляді дощу, у більшості північних та центральних областей невеликий сніг з переходом в дощ, подекуди ожеледь; на решті території без істотних опадів. На дорогах країни, крім заходу та півдня, місцями ожеледиця. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-8°, на півночі Лівобережжя до 11° морозу, на заході країни близько 0°; вдень в Україні від 3° морозу до 2° тепла, у західних та південних областях 1-6° тепла», - йдеться у повідомленні.

У Києві у суботу невеликий сніг, вдень з переходом в дощ, слабка ожеледь. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-6° морозу, вдень близько 0°. На Київщині також невеликий сніг, вдень з переходом в дощ, подекуди ожеледь. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла. 

Згідно з прогнозом, 9-10 грудня в Україні часом невеликий мокрий сніг та дощ, на півдні країни переважно дощ. На дорогах, крім південної частини, подекуди ожеледиця. Вітер південний, південно-західний, 5-10 м/с, 9 грудня в західних областях місцями пориви 15-20 м/с, в Карпатах 20-24 м/с і хуртовина. Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла (9 грудня у східних областях та на півночі Лівобережжя 4-9° морозу), вдень 0-5° тепла; на крайньому півдні країни вночі 1-6° тепла, вдень 5-10° тепла.

На Київщині також часом невеликий мокрий сніг та дощ. Вітер південний, південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 3° морозу до 1° тепла, вдень 0-4° тепла. 

На 11- 12 грудня синоптики прогнозують мокрий сніг та дощ, на Лівобережжі місцями сильні опади (11 грудня на Правобережжі, 12 грудня в західній частині невеликий мокрий сніг). Температура вночі та вдень від 3° морозу до 3° тепла, в Карпатах 4-9° морозу (вдень у південній частині та на Донеччині 1-6° тепла).

У столичному регіоні 11 грудня місцями невеликий, 12 грудня повсюди помірний мокрий сніг. Температура вночі 1-3° морозу, вдень 0-2° тепла.

 

 

 

 

Згідно з довгостроковим прогнозом, 13 грудня в Україні, крім півдня, невеликий та помірний сніг; 14 грудня переважно без опадів; 15 грудня у західній половині, 16-17 грудня в більшості областей невеликий мокрий сніг, вдень на заході та півдні з дощем.

Температура вночі 2-8° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, на заході та півдні країни 0-5° тепла.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: