Поліція надасть 50 тис. грн за інформацію про втікача на Полтавщині (фото)

Поліція надасть 50 тис. грн за інформацію про втікача на Полтавщині (фото)

Правоохоронці вже другу добу розшукують злочинця, який втік із суду в Миргороді

Пошуки злочинця, який втік із зали Миргородського райсуду напередодні, тривають другу добу. За інформацію, яка допоможе затримати його, поліція гарантує винагороду у 50 тис. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП у Полтавській області.

«Поліція вживає максимальних заходів до розшуку 40-річного Віталія Суржана – мешканця Луганської області, засудженого за тяжкі та особливо тяжкі злочини. Для нас буде цінною будь-яка інформація щодо цієї людини», – йдеться в повідомленні.

У поліції зазначили, що злочинець зростом 195 см був одягнений у сірий спортивний костюм з капюшоном і бейсболку чорного кольору. Крім того, у нього є татуювання на грудній клітині у вигляді двох котів, на лівому плечі – у вигляді Будди, на спині – у вигляді хреста.

Нагадаємо, із зали Миргородського районного суду на Полтавщині втік злочинець. Чоловік засуджений за вчинення злочинів, передбачених ст. 257 (бандитизм), 187 (розбій), 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), 263 (незаконне поводження зі зброєю) КК України. Згодом поліція виявила покинутий транспортний засіб, на якому пересувався засуджений разом із жінкою. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: