Поліція затримала на Донеччині «почесного танкіста» бойовиків

Поліція затримала на Донеччині «почесного танкіста» бойовиків
Окупанти на Донбасі

Протягом чотирьох років житель села Ясинуватського району ніс «службу» у танковому батальйоні окупантів

На Донеччині поліцейські викрили танкіста бойовиків, в якого виявили так зване «посвідчення учасника бойових дій» та нагороди від окупантів за «службу» у незаконних збройних формуваннях.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Як виявили правоохоронці, протягом чотирьох років житель села Очеретине Ясинуватського району ніс «службу» у танковому батальйоні, за що має від терористів «нагороди учасника бойових дій», проте нещодавно виїхав з окупованих територій.

В поліції наголошують, що бойовика притягнуть до кримінальної відповідальності.

«Співробітники карного розшуку Дружківського відділення поліції виявили 53-річного чоловіка, який тривалий час воював в рядах незаконного збройного формування в місті Ясинувата», - розповіли у прес-службі.

В поліції наголошують, що бойовик воював на стороні терористів з 2014 року, піддавшись на проросійську пропаганду.

«Найманець «тримав оборону» захопленого міста та брав участь у бойових діях, розстрілюючи українців. Протягом чотирьох років бойовик ніс службу у танковому батальйоні та періодично зі зброєю в руках чергував на блокпості в с.Спартак. Затриманий має посвідчення «учасника бойових дій» та нагороди від окупаційної адміністрації», - розповіли деталі в Нацполіції.

В цьому році «ветеран» терористів зневірився у майбутньому терористичної організації «ДНР» та повернувся додому. Незважаючи на те, що з моменту злочину минуло більше чотирьох років, оперативники зібрали докази його протиправної діяльності.

«Наразі учаснику НЗФ повідомлено про підозру за ч.2 ст.260 (створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності) кримінального кодексу України та з обвинувальним актом скеровано до суду», - додали правоохоронці.

Нагадаємо, у п'ятницю на Донеччині виявили крупний схрон з боєприпасами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: