Порошенко провів переговори з новим президентом Бразилії

Порошенко провів переговори з новим президентом Бразилії

Під час зустрічі президенти домовилися перезапустити низку проектів, що були призупинені за попередньої влади Бразилії

Фото: прес-служба президента України

Президент Бразилії виступив на підтримку незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України

Президент Петро Порошенко під час візиту у Давос провів зустріч з новим президентом Бразилії Жаіром Болсонаро, якого він запросив відвідати Україну.

Про це повідомляє прес-служба глави української держави.

«Сторони обговорили перспективи активізації торговельно-економічної співпраці, у першу чергу у військово-технічній, інвестиційній, енергетичній, науково-технічній та інших сферах. Було також домовлено про проведення найближчим часом чергового засідання Міжурядової комісії з питань торговельно-економічного співробітництва», - говориться у повідомленні.

Зазначається, що під час зустрічі президентів «підтверджена зацікавленість у перезапуску низки промислових, енергетичних, інфраструктурних та інших проектів, що були призупинені за попередньої адміністрації Бразилії».

«Сторони висловилися за необхідність підвищення рівня координації між двома країнами в рамках міжнародних організацій, передусім ООН», - додали у прес-службі.

Повідомляється, що президент Бразилії виступив на підтримку незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.

Нагадаємо, у жовтні минулого року у Бразилії пройшли президентські вибори, на яких перемогу здобув ультраправий кандидат Жаір Болсонаро

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: