Порошенко у Давосі провів зустріч із главою МВФ

Порошенко у Давосі провів зустріч із главою МВФ
Порошенко і Лагард обговорили перспективи економічного зростання України у 2019 році

Лагард відзначила лідерство Президента у проведені реформ в Україні

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард у Давосі. Співрозмовники висловили задоволення станом розвитку співпраці Україна — МВФ та початком реалізації нової програми стенд-бай, передає прес-служба Глави держави.

Як повідомили у прес-службі, президент України та Директор-розпорядник МВФ обговорили перспективи економічного зростання України у 2019 році.

«...було підкреслено, що дефіцит державного бюджету, інфляція, золотовалютні резерви відповідають параметрам, передбаченими документами співпраці з Міжнародним валютним фондом», - йдеться у повідомленні.

Глава Української держави повідомив про заходи, що вживаються з метою реформування податкової та митної сфери, забезпечення стабільності та ефективності фінансового сектору, проведення великої та малої приватизації, повідомили в АП.

«Директор-розпорядник МВФ відзначила лідерство Президента у проведені реформ в Україні, і висловила впевненість в успішній реалізації всієї програми співпраці протягом 2019 року», - повідомили в АП.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: