Порошенко у вітанні з Днем захисника України дав пораду Росії

Порошенко у вітанні з Днем захисника України дав пораду Росії

«Українці серйозно готові і далі боротися за свою незалежність», - заявив президент

Президент України Петро Порошенко привітав співвітчизників з Днем захисника України. Своє відеозвернення з поздоровленням глава держави розмістив на своїй сторінці в Facebook.

Зокрема, Порошенко зазначив, що зовнішня загроза прискорила формування сучасної нації на основі громадянського патріотизму.

«Українці серйозно готові і далі боротися за свою незалежність», - заявив президент.

Він нагадав російському агресору мудру пораду російського поета Володимира Маяковського: «Товарищ москаль, на Украину шуток не скаль».

Нагадаємо, сьогодні, 14 жовтя, у військових частинах та на передовій святкові молебні проведуть військові капелани християнських конфесій. У Софії Київській відбудеться центральний молебень за участю президента України, прем'єр-міністра, керівників українського війська. Молебень проведуть глави усіх християнських конфесій України.

Після молебню на Майдані Незалежності клятву на вірність Україні складуть ліцеїсти Військового ліцею імені Івана Богуна, а потім президент відкриє виставку військової техніки, яка працюватиме з 14 по 16 жовтня. 

На Майдані Незалежності о 12 годині розпочнеться святковий концерт військових оркестрів Збройних Сил, Міністерства внутрішніх справ та Національної гвардії. А о 16:00 розпочнеться концерт патріотичної пісні за участю гуртів, які постійно їздять у зону АТО виступати перед бійцями. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: