Працівниця комітету Ради заявила, що Пашинський погрожував її вбити

Працівниця комітету Ради заявила, що Пашинський погрожував її вбити
Сергій Пашинський

За словами жінки, Пашинський говорив з нею 4 липня в приміщенні комітету

Генпрокуратура внесла в ЄРДР кримінальне провадження за заявою працівниці секретаріату комітету Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони Тетяни Блистів про погрози вбивством на її адресу з боку голови комітету нардепа Сергія Пашинського.

Як повідомляє джерело видання Insider, відповідну інформацію в ЄРДР внесено на підставі заяви Блистів до ГПУ.

За її словами, 4 липня в приміщенні комітету Пашинський погрожував вбивством їй та її родині.

«У нашої родини є реальні підстави побоюватися втілення цієї погрози як самим Пашинським, так і іншими особами, оскільки Пашинський мені сказав, що я ще не знаю, хто він такий і що в нього для таких, як я, є «спеціально навчені люди». Крім того, Пашинський повідомив мені, що він є дуже багатою людиною, а саме, що його статки складають 10% ВВП України, а я ніхто у цьому світі», - написала Блистів.

Вона зазначила, що інформація «має бути перевірена компетентними органами України, оскільки збоку Пашинського відбувається постійне зловживання владою та службовим становищем».

«Також можу припустити, що Пашинський може бути причетний до злочинів, які інкримінуються Шепелеву О.О.», - додала Блистів.

Сам Сергій Пашинский заперечує погрози.

«Нікому я не погрожував. На неї є кримінальне провадження за шахрайство. Йому тижнів два. Я просив її по-доброму звільнитися. Вона вирішила вчинити по іншому - і написати скаргу на мене», - сказав депутат.

Раніше повідомлялося, що Пашинський збирається засудити головного редактора журналу «Новое время» Віталія Сича за його «негативне висвітлення» та «порушення майнових прав».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: