Президент Грузії вважає нормальною реакцію Тбілісі на призначення Саакашвілі

Президент Грузії вважає нормальною реакцію Тбілісі на призначення Саакашвілі
Саломе Зурабішвілі зазначила, що з української сторони було «недипломатичним» не інформувати Тбілісі про прийняте рішення і не обговорювати це питання

У Грузії вважають, що з української сторони було «недипломатичним» не інформувати Тбілісі про прийняте рішення

Президент Грузії Саломе Зурабішвілі вважає, що реакція Тбілісі на призначення екс-глави держави Михайла Саакашвілі на посаду голови виконавчого комітету реформ в Україні була нормальною. Вона заявила, що «відкликання посла для консультацій цілком природнє».

Про це Зурабішвілі заявила в ефірі «Руставі-2».

«Наша реакція була цілком нормальною. Я знаю дипломатичну мову і що можна і що не можна. Реакція була помірною, нормальної, яка і повинна була бути», - сказала Зурабішвілі.

Президент Грузії зазначила, що з української сторони було «недипломатичним» не інформувати Тбілісі про прийняте рішення і не обговорювати це питання.

Нагадаємо, після призначення Саакашвілі уряд Грузії відкликав посла з Києва. У них заявили, що Україна призначила на посаду людини, яка засуджена і розшукується в Грузії.

Крім того, президент Володимир Зеленський назвав помилкою відкликання грузинського посла, виключивши дзеркальні кроки з боку України. Він також очікує результати від Саакашвілі в найближчі місяці.

Нагадаємо, 7 травня президент України Володимир Зеленський Саакашвілі призначив головою Виконавчого комітету Національної ради з питань реформ. До цього передбачалося, що він стане віце-прем'єром з питань реформ в уряді Дениса Шмигаля.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: