Президент Ізраїлю читає дітям казки онлайн, щоб батьки перепочили під час карантину (відео)

Президент Ізраїлю читає дітям казки онлайн, щоб батьки перепочили під час карантину (відео)
Реувен Рівлін почав читати казки для дітей, які перебувають на карантині
Фото: facebook.com/ReuvenRivlin

Реувен Рівлін: я читаю чудову, мудру книгу Леї Гольдберг «Здається квартира», ця книга нагадує, як важливо бути дружнім до сусідів

Президент Ізраїлю Реувен Рівлін почав читати казки для дітей, які перебувають на карантині. Про це йдеться у повіломленні у Facebook глави держави.

«Я знаю, що цей нелегкий час, і що діти вдома. Навіть якщо ми всі любимо бути разом як сім'я, це виклик. Я запрошую вас приєднатися і провести час. Я читаю чудову, мудру книгу Леї Гольдберг «Здається квартира». Читайте разом зі мною, всією сім'єю або просто з дітьми (і не поспішайте випити кави або взяти телефон)», – сказав президент Ізраїлю.

Ця книга нагадує, як важливо бути дружнім до сусідів, зазначив Рівлін.

Президент Ізраїлю натякнув, що він зробить ще одну «історію», написавши у Facebook: «Ми зустрінемося знову наступного тижня».

У четвер, 19 березня, прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу оголосив про чергове посилення заходів зі стримування поширення коронавірусної інфекції в країні та попередив про обмеження на пересування. Заборона на вихід з будинку без поважної причини буде діяти протягом семи днів та може бути продовжена.

Також Ізраїль закрив кордони для іноземців.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: