Прихильники «русского міра» вирішили брати євро за в'їзд до «ЛНР»

Прихильники «русского міра» вирішили брати євро за в'їзд до «ЛНР»

Акція в «ЛНР» проти євроінтеграції

Розмір збору луганські бойовики вираховують у євро, хоча із самого початку конфлікту сепаратисти стверджували, що виступають проти євроінтеграції Донбасу

Бойовики «ЛНР» заявили про введення плати за право в'їзду на підконтрольну їм територію. Платити за право в'їзду доведеться пасажирським автобусам і вантажним автомобілям, а також залізничному транспорту. Легкові авто від сплати «єдиного транспортного збору» поки що звільнені. Про це повідомляється на офіційному сайті так званого державного митного комітету «ЛНР».

Цікаво при цьому, що розмір збору луганські бойовики вираховують у євро, хоча із самого початку конфлікту сепаратисти стверджували, що виступають проти євроінтеграції Донбасу і зробили антиєвропейську риторику основою своєї пропаганди.

«Єдиний збір з транспортних засобів комерційного призначення, тобто з автобусів і вантажних автомобілів, буде стягуватися при в'їзді на територію «ЛНР». Платежі перераховуватимуться до державного бюджету для ремонту і відновлення доріг, а також інфраструктури пунктів пропуску. Платити будуть вантажопасажирські автомобілі, які їдуть з товаром, 2 євро за кожен транспортний засіб. Автобуси від 10 місць до 30 включно також сплачуватимуть 2 євро за кожен транспортний засіб, понад 30 місць – 5 євро за кожен транспортний засіб. Крім того, єдиний збір буде стягуватися і з вантажних автомобілів. На вантажівку до 20 тонн нараховується 5 євро за кожний транспортний засіб, понад 20 тонн до 60 тонн – 10 євро, за кожні наступні 10 тонн (додатково) – 10 євро. Залізничні вагони, контейнери на залізничній платформі сплачуватимуть по 2 євро за кожен транспортний засіб», – повідомляють бойовики на своєму сайті.

Також у повідомленні зазначається, що підприємцям, які проживають на підконтрольній Плотницькому території, доведеться платити за зберігання товарів на складах «державного митного комітету ЛНР» і супроводження підакцизних товарів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: