Ватажки «ЛНР» ліквідовують наслідки «перевороту», придушенням якого займався «Моторола»

Ватажки «ЛНР» ліквідовують наслідки «перевороту», придушенням якого займався «Моторола»

В ході даних заходів в Луганську був виявлений склад зброї

Керівництво самопроголошеної «ЛНР» спільно зі спецслужбами Росії продовжують проводити заходи щодо ліквідації наслідків «спроби державного перевороту». Про це повідомляє група «Інформаційний спротив».

«У «ЛНР» місцеві «спецслужби» і «правоохоронці» спільно з представниками ФСБ РФ продовжують проводити заходи щодо «ліквідації наслідків спроби державного перевороту». В ході даних заходів в Луганську був виявлений склад неврахованої зброї, вибухівки та боєприпасів, включаючи саморобні керовані фугаси з 152-мм артснарядів, автомати, кулемети і РПГ», - йдеться у повідомленні.

За даними «ІС», у н.п. Кадіевка (колишній Стаханов) прибула «слідча група прокуратури ЛНР» для проведення «слідчих дій». «Місцеві бойовики впевнені, що насправді метою даних заходів є нейтралізація залишків бандформувань П.Дрьомова і А.Мозгового, що не увійшли до складу «2-го АК ЛНР», - інформує група.

Раніше повідомлялося, що розбиратись у ситуації в терористичній «ЛНР» у вересні їздив із «ДНР» одіозний бойовик «Моторола» зі своєю бандою. При цьому їздив в «ЛНР» «Моторола» з бандитами «Спарти» як найманець – за зачистку неугодних Плотницькому взяв гроші.

Нагадаємо, ввечері 16 жовтня російські ЗМІ повідомили, що у ліфті житлового будинку у Донецьку загинув один з бойовиків «ДНР» Арсен «Моторола» Павлов: саморобний вибуховий пристрів спрацював, коли той повертався домому. «Моторола» отримав травми, несумісні з життям. 

В СБУ та МВС підтвердили смерть бойовика «Мотороли».

За смерть терориста «Мотороли»  ватажок так званої «ДНР» Олександр Захарченко  планує ввести жорсткі міри покарання.

Екс-голова Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж назвав дві можливі версії вбивства бойовика «Мотороли».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: