Прикордонники кажуть, що готові до будь-якого розвитку подій на адмінмежі з Кримом

Прикордонники кажуть, що готові до будь-якого розвитку подій на адмінмежі з Кримом
Фото pravda.press

Зараз на адмінмежах перебувають не лише підрозділи ДПСУ, а й представники збройних сил та Нацполіції

Державна прикордонна служба України  в координації зі Збройними силами та Нацполіцією готова до будь-якого розвитку подій на адмінмежі з Кримом. Про це заявив помічник голови Держприкордонслужби України Олег Слободян, повідомляє телеканал «112 Україна».

«На даний момент, враховуючи обставини, що вчорашні заяви ФСБ РФ, уточнено дії наших підрозділів, які перебувають на адмінмежах. Але хочу підкреслити, що зараз на адмінмежах перебувають не лише підрозділи ДПСУ, будь-які завдання ми виконуємо спільно зі збройними силами, з Нацполіцією, взаємодія в даному випадку є. І українські підрозділи на адмінмежах готові до будь-якого розвитку подій», - заявив Слободян.

Нагадаємо, раніше ФСБ РФ заявила про ліквідацію агентурної мережі української розвідки в окупованому Криму. У ФСБ стверджують, що затримали громадян як України, так і Росії, а керував цією мережею нібито Панов Євген Олександрович, 1977 року народження, житель Запорізької області, співробітник Держуправління розвідки Міноборони України, який також затриманий і дає свідчення. В опублікованому ФСБ відео з боєприпасами, нібито вилученими у українських «диверсантів», показують Панова в наручниках. Його супроводжували співробітники російських спецслужб.

У Міноборони України заяву ФСБ розцінили як спробу виправдати агресію Росії в Криму. Президент Петро Порошенко назвав цинічними російські звинувачення у підготовці Україною терактів в Криму. У МЗС України засудили російські звинувачення і назвали їх черговою провокацією.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: