Провал імпортозаміщення. У Путіна на порятунок кадрів «АвтоВАЗу» виділять 440 млн руб.

Провал імпортозаміщення. У Путіна на порятунок кадрів «АвтоВАЗу» виділять 440 млн руб.
фото: Газета.ру

Підтримку отримають 5131 співробітник «АвтоВАЗу»

Уряд РФ виділить майже 440 млн рублів на підтримку співробітників «АвтоВАЗу» і збереження кадрів. Про це повідомив голова уряду РФ Дмитро Медведєв на засіданні кабінету міністрів.

«Ми виділяємо гроші на підтримку працівників «АвтоВАЗу», на збереження кваліфікованих кадрів. Це майже 440 млн руб. з резервів уряду», - сказав Медведєв.

Як раніше повідомляли в прес-службі уряду Самарської області, виділені кошти планується направити на часткове відшкодування організаціям, які приймають на роботу працівників, що вивільняються підприємства, витрат на оплату їх праці, витрат на створення нових робочих місць, а також на часткове відшкодування роботодавцям витрат на професійну перепідготовку і підвищення кваліфікації працівників. Передбачається, що цю підтримку отримають 5131 співробітник «АвтоВАЗу».

За словами губернатора Самарської області Миколи Меркушкина, виділення федеральних коштів допоможе поліпшити ситуацію на ринку праці в Тольятті.

Зазначимо, що імпортозаміщення - це скорочення або призупинення імпорту певних товарів в результаті налагодження виробництва у країні таких самих або аналогічних товарів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: