Путін, прийди! У Севастополі знову протести: окупаційна влада переслідує «героїв руської весни»

Путін, прийди! У Севастополі знову протести: окупаційна влада переслідує «героїв руської весни»
Анатолій Марета допомагав окупантам захоплювати Крим

Анатолій Марета у 2014 році підтримав вторгнення росіян в український Крим, а тепер отримав «подяку»

Громадянину України Анатолію Мареті, який у 2014 році активно сприяв захопленню Криму росіянами, окупаційна влада півострова висунула звинувачення. Сепаратиста, який так радів окупації, а тепер прозрів і почав критикувати російські порядки, звинувачують у злочині проти правосуддя.

За словами самого Марети, який кличе себе отаманом Чорноморської козачої сотні, його звинувачують у злочині через висловлювання на адресу судді за надто м'який вирок винуватцю ДТП з двома смертями. І це незважаючи на те, що сам вирок був скасований апеляційним судом як «неправильний». Він, стверджує сепаратист, начебто «відкрито і публічно висловив здивування всієї небайдужої громадськості міста Севастополя» окупаційним правосуддям, а йому взяли і висунули звинувачення!

Тепер ображенні поведінкою окупантів кримські колаборанти збирають мітинг на підтримку «героя руської весни». Він відбудеться в неділю, 30 жовтня, на площі Нахімова в окупованому Севастополі.

viber_imageСепаратисти збираються на мітинг, окупаційні порядки їх не влаштовують, знову кличуть Путіна на допомогу

Колаборанти досі вірять у те, що добрий Путін не відає, яке беззаконня його васали творять у Криму, тому переконані, що Мерету переслідують за те, що… «він за Путіна!». «За те, що правду говорить про те, що в країні відбувається. За те, що озвучує шляхи виходу з цього болота - згуртування нації навколо Національного Лідера, глави нашої держави, і його реальна, як мінімум, вулична, а не інтернет-диванна підтримка!», - пишуть сепаратистські ЗМІ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: