Рабінович теж відреагував на слова Реви про українців, які багато їдять

Рабінович теж відреагував на слова Реви про українців, які багато їдять
Народний депутат України Вадим Рабінович

Нардеп зазначив, що Рева не вважає свої слова чимось образливим, тому що просто озвучив те, що насправді думає влада про народ

Слова міністра соціальної політики Андрія Реви про те, що українці в порівнянні з німцями занадто багато їдять, є апофеозом нахабства. Таку думку висловив народний депутат України, лідер партії «За життя!» Вадим Рабінович під час програми «Хто кому Рабинович» в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Я міністра Реву давно слухаю, у мене різні думки в голові з'являються, коли я його чую. Але я думаю, що це (заява про те, що українці занадто багато їдять, - ред.) був апофеоз нахабства», - заявив Рабінович.

При цьому, лідер партії «За Життя» зазначив, що Рева не вважає свої слова чимось образливим, тому що просто озвучив те, що насправді думає влада про народ.

«Він не вважає, що сказав щось погане. Просто вони у владі дійсно все так думають. Вони дійсно вважають, що винен народ. Вони щиро впевнені, що вони - геніальні менеджери, приголомшливі керівники, але народ їх не розуміє», - зазначив народний депутат.

Нагадаємо, раніше Андрій Рева заявив, що українці витрачають на харчування 50% доходів, а німці - 14%, так як українці, в порівнянні з німцями, занадто багато їдять.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: