Рада до обіду хоче проголосувати щодо недоторканності нардепів

Рада до обіду хоче проголосувати щодо недоторканності нардепів
Генпрокурор Юрій Луценко у Верховній Раді

Парубій викликав Луценка до парламенту

Спікер Ради Андрій Парубій повідомив, що парламент сьогодні розгляне всі подання на зняття недоторканності з народних депутатів

Про це він повідомив під час засідання.

Парубій запропонував нардепам розглянути подання на нардепів у четвер, працюючи без перерви, проте його пропозицію не підтримала більшість.

«Я зараз невідкладно зв'яжуся з генеральним прокурором, щоб він за півгодини зміг прибути у парламент», - повідомив Парубій.

Він наголосив, що це питання буде розглянуте у найближчий час, «максимум до 12:30».

Минулого тижня регламентний комітет ВР розглянув відповідні подання щодо Андрія Лозового (фракція Радикальної партії), Олеся Довгого (група «Воля народу»), Євгена Дейдея, Максима Полякова (обидва - фракція «Народний фронт») і Борислава Розенблата (фракція «Блок Петра Порошенка»). Відповідно до рішення регламентного комітету, усі подання будуть розглянуті під час засідання ВР.

При цьому на комітеті досі не розглянули лише подання на члена Опозиційного блоку Михайла Добкіна, в минулому - колишнього керівника міста Харкова, а згодом Харківської області. При цьому Добкін впевнений, що Рада зніме з нього недоторканність.

Читайте також статтю: Михайло Добкін: Луценко – дуже мстива людина. Всі, хто перетинався з ним - або сидять, або звільнені, або люстровані, або в бігах

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: