Подання на Добкіна регламентний комітет розгляне у середу

Подання на Добкіна регламентний комітет розгляне у середу
Нардеп Михайло Добкін

Комітет розгляне подання ГПУ на надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, на затримання та арешт Добкіна

У середу, 12 липня, комітет Верховної Ради України з питань регламенту та організації роботи парламенту розгляне подання генерального прокурора на народного депутата від Опозиційного блоку Михайла Добкіна. Про це повідомляється на сайті комітету.

Зокрема, першим питанням порядку денного засідання комітету вказано: «Про подання, підтримані та внесені до Верховної Ради України генеральним прокурором України Луценком Ю.В. 29 червня 2017 року, про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Добкіна Михайла Марковича, про надання згоди на затримання народного депутата України Добкіна Михайла Марковича, про надання згоди на обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою (арешту) щодо народного депутата України Добкіна Михайла Марковича (№ 15/1/1-28275-16)».

Засідання розпочнеться о 15:00.

Нагадаємо, з 10 липня Верховна Рада має визначитися щодо зняття недоторканності з шести нардепів: Євгена Дейдея («Народний фронт»), Олеся Довгого («Воля народу»), Андрія Лозового («Радикальна партія Олега Ляшка»), Максима Полякова («Народний фронт»), Борислава Розенблата (БПП) та Михайла Добкіна (Опозиційний блок). 

Національне антикорупційне бюро України закликає народних обранців «розірвати кругову поруку в парламенті» та підтримати подання на зняття недоторканності, затримання і арешт депутатів, чию причетність до корупції встановили НАБУ і Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко обіцяє повторно направити подання щодо позбавлення недоторканності щодо шести народних депутатів до регламентного комітету та парламенту, якщо Верховна Рада не ухвалить їх до літніх канікул.

Читайте також матеріал «Главкома» Михайло Добкін: Луценко – дуже мстива людина. Всі, хто перетинався з ним - або сидять, або звільнені, або люстровані, або в бігах

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: