Рада розгляне проект звернення до ЄС щодо надання Україні безвізу

Рада розгляне проект звернення до ЄС щодо надання Україні безвізу
Верховна Рада

Також Верховна Рада має розглянути низку питань ратифікації

У середу, 16 листопада, Верховна Рада розгляне проект постанови про звернення Верховної Ради до Урядів держав-членів Європейського Союзу, Європейського парламенту та Ради Євросоюзу щодо запровадження безвізового режиму для громадян України. Про це йдеться у порядку денному парламенту на 16 листопада.

Також Верховна Рада має розглянути низку питань ратифікації, серед яких - проект закону про ратифікацію Угоди між Кабміном України та Урядом Держави Ізраїль про тимчасове працевлаштування українських працівників в окремих галузях на ринку праці Держави Ізраїль; законопроект про ратифікацію двох Конвенцій Ради Європи проти маніпулювання спортивними змаганнями та про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу із цими явищами.

Крім того, Рада може ратифікувати три договори між Україною та Демократичною Соціалістичною Республікою Шри-Ланка: про видачу правопорушників; про взаємну правову допомогу у кримінальних справах; про передачу засуджених осіб.

У середу нардепи можуть ухвалити проект постанови про перейменування міста Мукачеве Закарпатської області та проект про присудження у 2016 році премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: