РФ вимагає від Порошенка оголосити бойовикам амністію до Різдва

РФ вимагає від Порошенка оголосити бойовикам амністію до Різдва
Проросійські бойовики

Гризлов закликає оголосити максимально широку амністію

Представник Росії на мінських переговорах по врегулюванню ситуації на Донбасі Борис Гризлов закликав президента України Петра Порошенка оголосити до Різдва амністію бойовикам.

«Я вже звертався до Петра Порошенка із закликом оголосити максимально широку амністію до Різдва. Безумовно, ми будемо продовжувати цю роботу в контактній групі, поки люди не повернуться до своїх родин», - сказав Гризлов в інтерв'ю ТАСС.

Він також вказав, що повинні бути досягнуті домовленості щодо обміну полоненими за принципом «всіх на всіх».

Нагадаємо, представник Служби безпеки України Юрій Качанов сьогодні на брифінгу заявив, що народний депутат Надія Савченко під час зустрічі в Мінську з ватажками «ЛНР» і «ДНР» обговорювала не лише питання звільнення заручників, але й амністії і зняття економічних санкцій. 

Раніше ЗМІ повідомили, що Савченко в Мінську таємно зустрілася з ватажками «ДНР» і «ЛНР». Служба безпеки України не була попереджена Надією Савченко про поїздку до Мінська на зустріч із ватажками «ДНР» і «ЛНР».

Глава так званої ЛНР Ігор Плотницький підтвердив, що він і лідер самопроголошеної ДНР провели зустріч з Надією Савченко і обговорили з нею обмін полоненими за формулою «всіх на всіх».

У середу, 14 грудня, президент Петро Порошенко прокоментував переговори Савченко з ватажками «ДНР» та «ЛНР».

У ЗМІ з'явилась інформація про те, що Савченко зустрічалася з радником голови Служби безпеки України Юрієм Тандітом напередодні та після своєї зустрічі із ватажками «ДНР/ЛНР».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: