Росія припиняє фінансування «ДНР»

Росія припиняє фінансування «ДНР»

На окупованій частині Донецької області скоротять кожного п'ятого працівника соціальної сфері через урізання фінансування з боку Росії

У зв'язку зі скороченням фінансування з боку Росії ватажки «ДНР» наказали скоротити з 1 січня 2018 року чисельність працівників соціальної сфери. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook народний депутата, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані «ІС».

«У зв'язку зі скороченням фінансування і зменшенням фінансових «дотацій» з боку РФ, за вказівкою керівництва «ДНР», «міністерством праці та соціальної політики ДНР» прийнято рішення про початок скорочення з 1 січня 2018 року чисельності працівників соціальної сфери. Всього планується скоротити 20% працівників даної сфери», - йдеться в повідомленні.

Крім того, «ІС» інформує, що з початку листопада ц.р. спостерігається фактичне припинення виробничого процесу на ВАТ «Донецький металургійний завод». «Причина - припинення виділення коштів керуючою компанією ТОВ «Внешторгсервіс». За зазначені кошти купувалися паливно-мастильні матеріали, сировина, обладнання та інші необхідні засоби для виробництва», - повідомляє «Інформаційний спротив».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: