Російські мусульмани нагородили Аксьонова за переслідування кримських татар?

Російські мусульмани нагородили Аксьонова за переслідування кримських татар?

Аксьонов отримав медаль «За духовне єднання»

Голова Духовного управління мусульман РФ Равіль Гайнутдін нагородив так званого «главу» окупованого Росією Криму Сергія Аксьонова медаллю «За духовне єднання» «за значний внесок у розвиток національно-культурних традицій, відновлення міжрелігійного та міжнаціонального порозуміння і духовного відродження Республіки Крим». Про це повідомили сьогодні в прес-службі Аксьонова.
Нагородження пройшло під час конференції «Організація хаджу російських мусульман: минуле і сьогодення. Іслам проти тероризму», яка відбулася сьогодні в Сімферополі, повідомляє рупор окупаційної влади півострова «Кримінформ».
Як відомо, 26 квітня підконтрольний окупантам кримський суд визнав Меджліс кримськотатарського народу екстремістською організацією й заборонив його діяльність у РФ. Ще до того, 18 квітня, у Росії внесли Меджліс до переліку екстремістських організацій.
Після анексії Криму, з 2014 року, Росія пригноблює й переслідує кримських татар.
У травні цього року кримським татарам заборонили провести їхні акції до Дня депортації – вшанувати жертв депортації 18 травня в Криму можна було лише на акціях влади.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: