Російські окупанти вивезли вантажівкою майно пограбованих цивільних на Донбасі, – розвідка

Російські окупанти вивезли вантажівкою майно пограбованих цивільних на Донбасі, – розвідка

Окупанти-військовослужбовці пограбували помешкання цивільних осіб, вивозячи награбоване за допомогою вантажівки

Окупанти на Донбасі продовжують мародерство

Не зважаючи на чисельні заходи контролю, які проводяться командуванням російських окупаційних військ, в частинах і з’єднаннях 1 АК (Донецьк) та 2 АК (Луганськ) ЗС РФ продовжуються випадки грубого порушення військової дисципліни, розкрадання військового майна, злочинів проти цивільного населення. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

За даними відомства, російські окупанти продовжують займатися мародерством на тимчасово окупованих територіях Донбасу. Так військовослужбовці одного з підрозділів 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК пограбували помешкання цивільних осіб, вивозячи награбоване за допомогою вантажівки.

В одному з підрозділів 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК виявлено розкрадання пального. Зважаючи на це, командуванням корпусу сплановано роботу інвентаризаційної комісії. З метою приховування нестачі пального, відповідальними особами бригади здійснюється підробка звітних документів.

5 серпня затримано начальника штабу одного з підрозділів 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК, який кілька діб перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, втратив здатність керувати підрозділом та адекватно реагувати на обстановку, що склалася. Командування полку намагалось приховати даний випадок, але після розголошення інформації російського офіцера після проведення службового розслідування вирішено «повернути на батьківщину».

З метою виявлення осіб, які зловживають службовим становищем та не придатні для подальшого проходження служби на командних посадах, в 4 окремій мотострілецькій бригаді (Алчевськ) 2 АК за наказом командира бригади проводиться перевірка командирів підрозділів на детекторі брехні. Більшість з них тимчасово усунені від виконання службових обов’язків, а одного ув’язнено.

Нагадаємо, в окупованому Луганську кинули до в'язниці місцевого блогера Едуарда Неделяєва, який висловлював свою проукраїнську позицію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: