Російський опозиціонер: Крим є частиною України

Російський опозиціонер: Крим є частиною України

Зубов запевнив, що ПАРНАС і партія «Яблуко» виступають за визнання Росією єдності України

Російські опозиційні партія «Яблуко» і Партія народної свободи вважають Крим частиною України. Про це в інтерв’ю «Главкому» заявив російський історик, третій номер у списку ПАРНАС на виборах до Держдуми РФ Андрій Зубов.
«…Вся наша демократична опозиція, яка складається з двох партій, з Партії народної свободи, від якої я балотуюсь, і «Яблока», однозначно і твердо кажуть про те, що перше, що треба зробити в царині міжнародних відносин, це визнати Росією єдність території України й те, що Крим є частиною України. Тобто відновити цей принцип усередині Росії. Весь світ його й так визнає, але це треба зробити в самій Росії», - сказав він, зазначивши, що в цьому питання обидві партії абсолютно одностайні.
За його словами, в питанні, що робити, як діяти далі, «є свої дрібні деталі».
«Але в принципі обидві партії вважають, що й Крим, і Донбас і, безумовно, вся територія України на початок конфлікту 2014-го року мають бути визнані невід’ємною територією України», - сказав Зубов.
Він повідомив, що ПАРНАС не висуває депутатів у Криму взагалі, але в пропорційний округ включено Кубань, Крим і Севастополь. «Наша група кандидатів ітиме лише від Кубані. У Крим і Севастополь не йде ніхто», - сказав Зубов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: