Російський письменник-терорист Прилєпін «навоювався» та залишає «ДНР»

Російський письменник-терорист Прилєпін «навоювався» та залишає «ДНР»
Захар Прилєпін провів два роки на Донбасі

Прилєпін повідомив, що цього літа його батальйон перейшов зі складу полку спецпризначення у відомство ракетних військ

Російський письменник Захар Прилєпін, який воює на Донбасі на боці терористів, заявив, що йде з посади «заступника командира батальйону армії «ДНР».

«Цього літа наш батальйон перейшов зі складу полку спецпризначення у відомство ракетних військ; тепер ми — ракетники. Специфіка, прямо скажемо, не моя», – розповів він в інтерв’ю інтернет-ресурсам бойовиків.

При цьому російський бойовик заявив, що «наступу на Донбасі не буде».

«У Росії в мене за два роки донбаської служби накопичилося безліч завислих і невирішених справ, у липні я йду з посади заступника командира батальйону», — додав Прилєпін.

Відомий російський письменник Захар Прилєпін (справжнє ім’я – Євген) з початку лютого 2017 року обіймав посаду заступника командира батальйону спецназу «ДНР» по роботі з особовим складом.
Як писали проросійські ЗМІ, Прилєпін обіймав посаду «замполіта», мав звання «майор армії «ДНР» та перебував у районі окупованого села Пікузи (кол. Комінтернове) неподалік від Маріуполя.
Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження щодо Прилєпіна, який незаконно прибув у Донецьку область та став на службу до терористів. Перед тим він збирав у Росії кошти та речі на підтримку сепаратистів Донбасу.

З грудня 2015 року Прилєпін став радником ватажка «ДНР» Олександра Захарченка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: