Знову за старе: Саакашвілі рветься жити в наметі біля Ради

Знову за старе: Саакашвілі рветься жити в наметі біля Ради

Політик запросив долучитись до акції також Андрія Садового та Анатолія Гриценка

Екс-президент Грузії, лідер партії «Рух нових сил» Михайло Саакашвілі заявив, що має намір переїхати в наметове містечко біля будівлі Верховної Ради. Про це повідомив в ході прес-конференції в Києві, передає «Інтерфакс-Україна».

«Я прийняв рішення перейти до протестуючих на площу перед Радою», - заявив Саакашвілі.

Він також закликав лідерів опозиції, зокрема мера Львова, лідера партії «Самопоміч» Андрія Садового та лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка приєднатися до нього.

«Хочу закликати лідерів опозиції – Садового, Анатолія Гриценка і всіх інших – прийти до нас, прийти до мене», - сказав політик.

Нагадаємо, позбавлений громадянства України Михайло Саакашвілі заперечив заяву генпрокурора Юрія Луценка про можливість екстрадиції екс-голови Одещини.

Він також дорікнув генпрокурору рівнем юридичної освіти та заявив, що Міграційна служба не відповіла на запити та не надала документів, які б оскаржували його право перебувати в Україні.

Раніше Луценко розповів, що Державна міграційна служба відмовилася надавати екс-голові Одеської ОДА Михайлові Саакашвілі політичний притулок в Україні.

До речі, нагадаємо, що свого часу, будучи губернатором Одеської області Саакашвілі вже «жив» у наметі, який встановив на трасі Одеса-Рені нібито для того, аби швидше її побудувати. Там політик влаштував свою тимчасову приймальню для громадян. Після виділення владою необхідних коштів на будівництво траси, Саакашвілі згорнув намет.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: