Саудівська Аравія побудує розкішний курорт біля Червоного моря

Саудівська Аравія побудує розкішний курорт біля Червоного моря
Саудівська Аравія взялась за розвиток туризму 

На першому етапі планується побудувати 14 готелів на 3000 номерів на п'яти островах, два курорти, причали для яхт та аеропорт

Рада директорів за загальним планом проекту «Червоне море» Саудівській Аравії схвалив проект з розвитку Червоного моря. 

Про це повідомляє видання Al Arabiya. 

План проекту з розвитку Червоного моря, спільно розроблений компаніями WATG і Buro Hapold, включає в себе дизайн курортної зони, над яким працювала група найвідоміших в світі консалтингових інженерних офісів. 

На першому етапі, який завершиться в 2022 році, планується побудувати 14 розкішних готелів на 3000 номерів на п'яти островах, два курорти в горах і пустельних районах, а також причали для яхт, місця відпочинку та розваг, аеропорт і об'єкти інфраструктури. 

Проект «Червоне море» є важливою частиною стратегії «Бачення Королівства 2030» і, за прогнозами, забезпечить 70 000 робочих місць. Передбачається, що реалізація даного проекту принесе 22 мільярди саудівських ріалів в ВВП королівства завдяки створенню інвестиційних можливостей для приватного сектора, розвитку сектора туризму. Проект, реалізований на площі 28 000 квадратних кілометрів на західному узбережжі Саудівської Аравії, буде включати в себе архіпелаг з більш ніж 90 островами і озерами. 

Нагдаємо, що раніше в Саудівській Аравії запевняли, що проект здатний задовольнити потреби відразу декількох груп людей під час відпустки: здоровий спосіб життя і спорт, мистецтво і культура, а також традиційні пляжні розваги - сонце і море. Будівництво курорту планується відразу на трьох ділянках природного заповідника принца Мохаммеда на північному заході країни. Інфраструктура буде включати в себе понад 2,5 тисячі готельних номерів, а також 700 розкішних приватних вілл. На повне зведення всієї нерухомості планується витратити 8 років. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: