Савченко піде до лікаря проконсультуватися щодо операції

Савченко піде до лікаря проконсультуватися щодо операції

«Я і так очікувала цей огляд, щоб довідатися, чи потрібна мені операція чи ні, вже місяця півтора», - заявила Савченко

Шевченківський суд Києва переніс на 23 жовтня розгляд питання про продовження арешту народного депутата Надії Савченко, яку підозрюють у діях, спрямованих на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади.

На засідання в понеділок не прибули адвокати Савченко, пославшись на зайнятість у процесах, що відбуваються в інших містах. Вони попросили суд відкласти засідання на іншу дату.

У свою чергу сама Савченко заявила, що її адвокатам потрібен час для ознайомлення з матеріалами клопотання прокуратури про продовження терміну утримання під вартою.

Вона також зазначила, що на 24 жовтня призначено розгляд апеляції на попереднє рішення суду від 4 вересня про продовження їй терміну арешту до 30 жовтня. На її думку, логічніше було б розглядати продовження їй арешту вже після рішення питання за апеляцією.

Крім того, Савченко повідомила, що на 14:00 понеділка у неї призначено огляд у лікаря для вирішення питання про те, чи необхідна їй операція на коліні. «Я і так очікувала цей огляд, щоб довідатися, чи потрібна мені операція чи ні, вже місяця півтора. Це операція на коліні, але я не знаю, чи буде вона потрібна. Сподіваюся, що не знадобиться», - сказала нардеп.

Після цього суд прийняв рішення перенести засідання на 23 жовтня.

Нагадаємо, раніше Савченко повідомила, що їй можуть зробити три операції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: