Савченко пояснила, чому виступає за часткову амністію бойовиків

Савченко пояснила, чому виступає за часткову амністію бойовиків
rbc.ua

Є одурачені хлопці, я таких зустрічала в бою. Вони придуркуваті, спочатку вбивати їм було весело, сказала вона

Народний депутат України («Батьківщина») Надія Савченко вважає, що для стабілізації ситуації у зоні АТО необхідно частково амністувати бойовиків, пише «Українська правда».

«Інакше ми взагалі не замиримося. Є одурачені хлопці, я таких зустрічала в бою проти себе. Вони придуркуваті, спочатку вбивати їм було весело, а коли такі, як вони, почали гинути, то вони зрозуміли, що вбивати – насправді невесело», - зазначила вона.

«Ніхто не безгрішний. Ті, хто не переходив межу людського, тих потрібно пробачити та амністувати. Тих, хто є виродками, вони виродками були й до війни, і якщо вони там не загинули, їх треба покарати. Їх всіх знають, ми їх знайдемо, повірте, вони сядуть. А ватажків бойовиків треба саджати демонстративно», - переконана Савченко.

Нагадаємо, у народного депутата Надії Савченко є сім помічників: п’ятеро штатних плюс два – позаштатних. «Якби у мене не було помічників, то я би вже, певно, здуріла. У перші дні сестра водила мене за руку, казала: «Надя, стій тут, тобі туди, в той кабінет». Я вчилася ходити, як мала дитина. Помічники між собою координують і щодня дають листочок, де написано, що і о котрій годині я роблю», - зазначила Савченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: