Сценаристів «Карткового будиночка» змушують переписати сценарій через скандал зі Спейсі

Сценаристів «Карткового будиночка» змушують переписати сценарій через скандал зі Спейсі

Сценаристи повинні придумати спосіб прибрати героя Спейсі «в найкоротші терміни».

Сценаристи серіалу «Картковий будиночок» мають придумати як прибрати з сюжету головного героя Френка Андервуда, якого грає Кевін Спейсі, після скандалу з домаганнями актора.

Про це повідомляє CNN з посиланням на свої джерела.

За інформацією телеканалу, сценаристи повинні придумати спосіб прибрати героя Спейсі «в найкоротші терміни».

Джерела CNN стверджують, що «Картковий будиночок» «навряд чи закриють», щоб не дозняти останній сезон без останнього сезону, тому сценаристам потрібно придумати, як це зробити без головного героя.

На BuzzFeed вийшла стаття, в якій актор Ентоні Репп розповів про домагання з боку Спейсі. Репп стверджує, що в 1986 році той  запросив його на вечірку й спробував зайнятися з ним сексом. Реппу тоді було 14 років.

Раніше повідомлялось, що поліція Лондона може розслідувати пов'язані з Кевіном Спейсі випадки домагань.

Раніше сервіс Netflix відсторонив виконавця головної ролі Кевіна Спейсі від зйомок останнього, шостого сезону серіалу «Картковий будинок». Це рішення є необхідним першим кроком до остаточного розірвання контракту з актором, заявило обізнане джерело.

Першим про домагання з боку Спейсі розповів актор Ентоні Репп, якому на той момент було 14 років. Актор запросив його на вечірку, випив і почав чіплятися до нього. При цьому Репп кілька років не розповідав про це і не спілкувався зі Спейсі. Після заяви Репп Спейсі вибачився перед ним, але сказав, що не пам'ятає цієї зустрічі.

Крім того, про сексуальні домагання з боку Спейсі розповіли члени знімальної групи «Карткового будиночка». Вони описали поведінку актора як «хижака».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: