Сенат Каліфорнії ухвалив резолюцію з нагоди Дня незалежності України

Сенат Каліфорнії ухвалив резолюцію з нагоди Дня незалежності України

Резолюція відзначає значний внесок американських громадян українського походження у збагачення політичного, економічного та культурного надбання Каліфорнії

Сенат штату Каліфорнія у присутності Посла України в США Валерія Чалого ухвалив резолюцію з нагоди відзначення 24 серпня 2016 року Дня незалежності України. 

Про це повідомляє Посольство України у США.

Зазначається, що документ підтримала вища палата законодавчого органу Каліфорнії.

Як стало відомо, резолюція відзначає значний внесок американських громадян українського походження у збагачення політичного, економічного та культурного надбання Каліфорнії.

Крім того, у документі йдеться про споконвічну боротьбу українського народу за свободу і незалежність та досягнення демократичних ідеалів, що залишається актуальним і на нинішньому етапі розбудови України.

Відтак, сенат Каліфорнії підтримує проведення заходів з відзначення у цьому штаті Дня незалежності України.

Як повідомляється, після голосування за згадану резолюцію Посол України в США Валерій Чалий провів зустріч з Виконуючим обов’язки спікера Сенату штату Каліфорнія Кевіном де Леоном, під час якої подякував за солідарність з Україною у складний для неї час та обговорив перспективи активізації двосторонньої взаємодії.

Зазначимо, що на зустрічі також були присутні губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі та народний депутат України Надія Савченко.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: