Сенат США схвалив допомогу бізнесу і медицині майже на $500 млрд

Сенат США схвалив допомогу бізнесу і медицині майже на $500 млрд

Законопроектом передбачено $310 млрд на програму захисту доходів малого бізнесу, $75 млрд отримають лікарні, $25 млрд піде на тестування, $60 млрд — на кредити і гранти

Верхня палата Конгресу США ухвалила законопроект, що передбачає виділення $484 млрд на допомогу малому бізнесу, а також системі охорони здоров’я через епідемію коронавірусу Covid-19.

Про це повідомляє The Hill.

«Сенат у вівторок схвалив законопроект про новий пакет допомоги в розмірі близько $484 млрд для малого бізнесу і лікарень, також виділяється більше коштів для тестування», — вказується в повідомленні.

Зазначається, що таким чином було покладено край тривалим суперечкам законодавців і адміністрації США щодо розмірів пакета.

Як повідомляється, законопроектом передбачено $310 млрд на програму захисту доходів малого бізнесу, $75 млрд отримають лікарні, $25 млрд піде на тестування, $60 млрд — на кредити і гранти на випадок надзвичайних ситуацій.

Зазначається, що пакет був прийнятий Сенатом одноголосно. Тепер його розглядатиме Палата представників, голосування по пакету планується у четвер, 23 квітня. Після цього документ передадуть на підпис президенту Дональду Трампу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: