Трамп призупиняє видачу грін-карт: подробиці

Трамп призупиняє видачу грін-карт: подробиці

Трамп оголосив про припинення прийому іммігрантів на 60 днів

Американський президент Дональд Трамп заявив, що 22 квітня випустить указ про тимчасову заборону на прийом іммігрантів на 60 днів через негативні економічні наслідки пандемії коронавірусу.

Про це Трамп заявив виступаючи перед журналістами в Білому домі.

Трамп уточнив, що обмеження буде поширюватися на тих, хто хоче отримати постійний вид на проживання в Сполучених Штатах - грін-карту.

Він зазначив, що дані заходи вживаються з метою захисту робочих місць для американців, які залишилися без роботи через кризу.

За словами президента, через два місяці він з групою експертів вивчить необхідність продовження або зміни даної заборони, виходячи з економічних умов.

Призупинення імміграції в США може зачепити сотні тисяч власників віз і потенційних одержувачів посвідки на проживання (грін-карт), які планують і готуються приїхати в США в будь-який час. Більшість з них – члени сімей американців.

У минулому році Держдепартамент видав близько 460 тисяч імміграційні віз, а Служба громадянства та імміграції схвалила близько 580 тисяч заяв від іноземців про надання дозволу на проживання, свідчать останні статистичні дані.

Раніше американський президент Дональд Трамп оголосив про намір підписати указ про припинення імміграції до Сполучених Штатів в умовах пандемії коронавірусної інфекції.

Нагадаємо, у 13 штатах США відбулися акції протесту проти введених через пандемію коронавірусної інфекції Covid-19 заходів.

Раніше повідомлялося, що у Норвегії відкрили дитячі садки в рамках ослаблення карантину через коронавірус.

У Німеччині кажуть, що взяли епідемію під контроль.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: