Байден хоче зробити Мішель Обаму віце-президентом США

Байден хоче зробити Мішель Обаму віце-президентом США
Байден хоче зробити Мішель Обаму віце-президентом США
Фото: ЕРА

Байден почав збирати команду для Білого дому

Кандидат у президенти США від демократів Джо Байден готовий взяти у свою команду як претендентку на посаду віце-президента Мішель Обаму, дружину 44-го президента Барака Обами, за каденцій якого сам Байден був віце-президентом.

Про це Байден заявив у коментарі KDKA.

Він зазначив, що колишня перша леді була б потужним доповненням його команди як кандидатка на посаду віце-президента, якщо вона на це погодиться.

«Я б узяв її за одну мить, вона чудова», — сказав Байден.

Водночас він додав, що не думає, що Мішель Обама знову захоче жити неподалік Білого дому.

Байден зауважив, що процес відбору претендентів тільки розпочався, але він хоче, щоби це обов'язково була жінка.

«Найближчим часом ми зберемо комітет, який розглядатиме це питання, і почнемо вивчати різних потенційних кандидатів. Все тільки починається», — підсумував він.

Залучення до своєї команди самого Барака Обами або його дружини називають однією з можливостей Байдена підвищити свої шанси на перемогу на виборах, бо екс-президент досі є найпопулярнішим політиком серед демократів.

Як відомо, експрезидент США Барак Обама офіційно підтримав кандидатуру колишнього віце-президента США Джо Байдена на пост глави держави.

Нагадаємо, нещодавно Джо Байден потрапив у сексуальний скандал.

Раніше Байден припустив, що з'їзд Демократичної партії, на якому має бути названо ім'я кандидата в президенти, можливо, доведеться провести в онлайн-режимі.

Як повідомлялось, з'їзд Демократичної партії, на якому планувалося висунення кандидата у президенти, мав відбутися у липні. Але з огляду на спалах коронавірусної інфекції і критичну ситуацію, що склалася через це в США, захід було вирішено перенести на 17 серпня. Демократи сподівалися, що раннє зібрання дасть партії більше часу для об'єднання навколо кандидата, який може перемогти чинного президента Дональда Трампа.

Президентські вибори в Сполучених Штатах призначені на 3 листопада.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: