Ще один чоловік розповів про домагання з боку Кевіна Спейсі

Ще один чоловік розповів про домагання з боку Кевіна Спейсі

Син власника «Оскара» Річарда Дрейфуса Гаррі Дрейфус заявив, що у віці 18 років, його домагався Кевін Спейсі

Гаррі Дрейфус, син власника «Оскара» Річарда Дрейфуса, розповів про сексуальні домагання з боку Кевіна Спейсі, повідомляє BuzzFeed.

У своєму листі Дрейфус-молодший заявив, що йому було 18 років на момент домагань Спейсі. Це сталося в 2008 році, коли Спейсі і Річард Дрейфус працювали разом над виставою.

Він зазначив, що не говорив батькові про домагання з боку Спейсі і «провів наступні дев'ять років, розповідаючи людям цю історію на вечірках заради сміху».

За словами Дрейфуса-молодшого, раніше він вважав цей інцидент незначним, проте в цьому році змінив свою думку. Після того, як багато людей стали сміливо розповідати про свої історії, Дрейфус зрозумів, що його досвід теж має цінність, йдеться в листі.

Він назвав Кевіна Спейсі «сексуальним хижаком», який не поважає право на згоду двох сторін.

Відзначається, що сам Спейсі «категорично заперечує» твердження Гаррі Дрейфуса.

Річард Дрейфус є володарем «Оскара», він зіграв в таких фільмах, як «Щелепи» та «До побачення, люба». У актора є троє синів, Гаррі - самий молодшим з усіх.

Раніше сервіс Netflix відсторонив виконавця головної ролі Кевіна Спейсі від зйомок останнього, шостого сезону серіалу «Картковий будинок». Це рішення є необхідним першим кроком до остаточного розірвання контракту з актором, заявило обізнане джерело.

Першим про домагання з боку Спейсі розповів актор Ентоні Репп, якому на той момент було 14 років. Актор запросив його на вечірку, випив і почав чіплятися до нього. При цьому Репп кілька років не розповідав про це і не спілкувався зі Спейсі. Після заяви Репп Спейсі вибачився перед ним, але сказав, що не пам'ятає цієї зустрічі.

Крім того, про сексуальні домагання з боку Спейсі розповіли члени знімальної групи «Карткового будиночка». Вони описали поведінку актора як «хижака».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: