Шуфрич готовий взяти сина на поруки

Шуфрич готовий взяти сина на поруки
Нестор Шуфрич-молодший у суді
Фото: Українська правда

Суд обирає запобіжний захід Нестору Шуфричу-молодшому

Народний депутат від Опозиційного блоку Нестор Шуфрич готовий взяти свого сина Нестора на поруки. Про це 30 серпня заявили адвокати Шуфрича-молодшого, під час судового засідання, де йому обирають запобіжний захід.

«Ось заява Нестора Шуфрича про бажання взяти підозрюваного на поруки. Нестор Іванович є людиною, яка заслуговує довіри», – сказав адвокат.

У свою чергу депутат Шуфрич, який присутній у судовій залі, попросив суддю задовольнити його клопотання. «Прошу врахувати це клопотання сторони захисту і задовольнити його», – сказав нардеп.

Нагадаємо, 26 серпня Нестор Шуфрич-молодший на пішохідному переході скоїв наїзд на перехожого, постраждалий з численними травмами був госпіталізований.

Постраждалому першу допомогу надав син головного рабина України Моше-Реувена Асмана Мендель Асман.

Як заявив народний депутат Антон Геращенко, синові нардепа Нестора Шуфрича щодо відкритої проти нього статті можуть призначити умовне позбавлення волі через відсутність проблем з законом і судимостей раніше.

В неділю ввечері стало відомо, що до лікарні у Києві прибули ізраїльські медики, які лікуватимуть потерпілого у ДТП, яке скоїв Нестор Шуфрич-молодший

У мережі були опубліковані відео з місця дорожньо-транспортної пригоди.

29 серпня поліція оголосила підозру Нестору Шуфричу-молодшому.

Читайте також інтерв’ю Нестора Шуфрича «Главкому» «Нестор Шуфрич: Студентський Майдан був розробкою Банкової».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: