Шуфрич: Порошенко всіх переграв

Шуфрич: Порошенко всіх переграв
Народний депутат Нестор Шуфрич

Народний депутат прокоментував рішення Верховної Ради щодо санкцій проти телеканалів

Народний депутат, член партії «За життя» Нестор Шуфрич вважає, що голова держави Петро Порошенко у ситуації з телеканалами «112» і «Ньюсваном» уміло скористався «своєю антиросійською та антимедведчуківською риторикою» і примусив голосувати депутатів за санкції проти цих каналів - навіть тих, які підтримували ці канали. Про це він розповів в інтерв’ю  «Главкому».

Шуфрич впевнений, що депутати голосували  (4 жовтня парламент ухвалив постанову, у якій звертається до РНБО про запровадження санкцій до семи юридичних осіб, що вказані у структурі власності телеканалів «112» і «Ньюсван»  – ред. ) тому, що боялися, що їх звинуватять у підтримці Росії і Медведчука.

«Тобто їх (депутатів) загнали у пастку. На жаль, лише в окремих вистачило сміливості не повестись на це. Тут Порошенко всіх переграв і вирішив усі свої питання», - визнав колишній регіонал.

Нагнадаємо, 20 жовтня, набула чинності постанова ВРУ про звернення до РНБО щодо санкцій проти телеканалів NewsOne і «112 Україна».

Як повідомлялося, 4 жовтня Верховна Рада ухвалила постанову про звернення до Ради національної безпеки і оборони щодо введення санкцій щодо телеканалів «112 Україна» та NewsOne. За документ проголосували 229 нардепів.

 Більше читайте у матеріалі: Нестор Шуфрич: Свою парафію я не зміню

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: