Шуфрич розповів про сумну долю «Говерли»

Шуфрич розповів про сумну долю «Говерли»
Нардеп Нестор Шуфрич
Фото: Станіслав Груздєв, Главком

Служба безпеки «Говерли» виявила факти корупції навколо окремих матчів

Народний депутат від Опозиційного блоку Нестор Шуфрич розповів, що футбольний клуб «Говерла» готував молоду команду і хотів брати участь у чемпіонаті другої ліги цього року, але через обставини відклали це питання.

Про це він повідомив в інтерв’ю «Главкому».

«Ми провели глибоке внутрішнє розслідування. Нас на це наштовхнула природа шалених штрафів, які на «Говерлу» наклали УЄФА і ФІФА. Розкручуючи ці моменти, ми зрозуміли, що мала місце змова між агентами та окремими функціонерами «Говерли», які за завищеними контрактами винаймали на короткий період футболістів, а потім їх звільняли. А зобов’язання «Говерли» перед цими футболістами залишались. Зрештою це вилилося в мільйонні претензії. Коли був запропонований діалог агентів і футболістів, вони спочатку почали пручались, але згодом почали наближатись до якогось компромісу. На той час наша служба безпеки виявила факти корупції навколо окремих матчів», - розповів Шуфрич.

За його словами, футбольний клуб передав всі матеріали в МВС, і було прийняте рішення розпочати все з нуля. 

«Але потім Ужгородська міська рада вирішила створити комунальне підприємство на базі стадіону і забрала у нас його. Ми готували молоду команду і хотіли брати участь у чемпіонаті другої ліги цього року, але після цієї історії зі стадіоном відклали це питання. Надовго, а може, й назавжди», - резюмував нардеп.

Читайте також першу частину інтерв’ю Шуфрича «Главкому»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: