Служба доріг повідомила про стан автошляхів в Україні

Служба доріг повідомила про стан автошляхів в Україні

Працівники «Укравтодору» попередили про ожеледицю в деяких областях

Автодороги державного значення у більшості областей на ранок п'ятниці, 18 січня, мокрі та місцями засніжені, у Дніпропетровській та Одеській областях місцями ожеледиця. Про це повідомляє прес-служба «Укравтодору».

«Стан покриття на а/д державного значення: в більшості областей мокре, та місцями засніжене, в Дніпропетровській та Одеській областях місцями ожеледиця», - вказали у відомстві.

На сьогоднішній ранок опади у вигляді дощу у Закарпатській та Рівненській областях, у Чернігівській та Одеській місцями мряка. На решті території без опадів. Температура повітря коливається від -6° до +4°С.

На перевальних ділянках доріг без опадів, лише на Яблунецькому та Абранському перевалах (Закарпаття) місцями невеликий дощ. Температура повітря 0...+2°С, стан покриття мокрий, на Вишківському перевалі засніжений.

«Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено, заторів не зафіксовано», - додали в «Укравтодорі».

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 336 одиниць техніки та 508 робітників.

Зазначимо, що у Карпатах в п’ятницю, 18 січня, зберігається небезпека сходження лавин та існує загроза зсувів снігу на дороги.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: