Смертельна ДТП у Харкові: з другим підозрюваним провели слідчий експеримент

Смертельна ДТП у Харкові: з другим підозрюваним провели слідчий експеримент

Слідчий експеримент став загалом третім за рахунком і першим, участь у якому взяв Дронов

У четвер увечері, 16 листопада, у Харкові на місці смертельної аварії на вулиці Сумській Відбувся слідчий експеримент – відтворення подій ДТП – за участю одного з учасників аварії, водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова.

Про це повідомляє Newsroom.

Видання зазначає, що цей слідчий експеримент став загалом третім за рахунком і першим, участь у якому взяв Дронов.

Чоловіка на місце аварії привезли в автозаку, а під час відтворення подій Дронов був пристебнутий наручниками до одного з поліцейських. Водій показав, де стояв його автомобіль і за якою траєкторією рухався.

«Мій клієнт надав ту інформацію, яка необхідна для проведення експертиз. Коли будуть їх результати – можна буде про щось говорити. Зараз нас вислухали, заміряли всі відстані, я вважаю, що експеримент пройшов нормально», – розповів захисник водія Volkswagen Touareg Сергій Перепелиця.

Зазначимо, що на місці аварії Дронов підтвердив, що планує найближчим часом розпочати голодування. Чоловік також поскаржився на погане самопочуття і сказав, що «вчора ледь не помер».

Як повідомлялося, пізно ввечері 8 листопада суддя Київського райсуду Харкова Наталія Єфименко задовольнила клопотання прокуратури та визначила запобіжний захід Дронову у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави до закінчення термінів досудового слідства, тобто до 19 грудня включно. Адвокат Дронова оскаржив це рішення.

Нагадаємо, увечері 18 жовтня в Харкові автомобіль Lexus, який їхав на червоне світло, вилетів на тротуар, та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості. Пізніше в харківській лікарні померла 20-річна Діана Берченко, одна із сестер, які постраждали в результаті ДТП. 

20 жовтня прокуратура повідомила, що дочці харківського бізнесмена Олені Зайцевій, яка збила на смерть 5 людей на тротуарі у Харкові, оголосили про підозру. Дівчині обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: