Снайпер з підрозділу «Мотороли» помер на окупованому Донбасі страшною смертю

Снайпер з підрозділу «Мотороли» помер на окупованому Донбасі страшною смертю

Не виключено, що бойовик «Бармен» просто наклав на себе руки від відчаю і безвиході, до яких його довів «руській мір»

Бойовик «ДНР» Максим Довбня, який в числі перших сепаратистів пішов воювати за «руській мір», три останні роки провів в інвалідному візку і помер, покинутий всіма своїми соратниками, друзями-бойовиками і дружиною.

Про смерть бойовика «ДНР» Максима Довбні (позивний «Бармен»), який воював у банді «Спарта» під орудою вже ліквідованого російського найманця Арсенія Павлова (Мотороли), стало відомо 20 червня.

Про це повідомили сепаратистські джерела, не вказуючи причин смерті колишнього бойовика «ДНР».

Однак, зважаючи на обставини, не виключено, що бойовик «Бармен» просто наклав на себе руки від відчаю і безвиході, до яких його довів «руській мір».

Сепаратистський блогер Геннадій Добовой розповів у мережі жахливі подробиці останніх років бойовика, який втратив усе, воюючи за «руській мір», який його покинув напризволяще. «Бармен» після поранення в хребет восени 2014 року опинився в інвалідному візку, з якого так і не встав. Грошей на ліки і життя не мав. Врешті, дружина його покинула.

«Він помер від безвиході і зради», – написав Дубовий, прозоро натякаючи, що така ж доля спіткала і спіткає ще не одного бойовика, який воював за «руській мір» на українському Донбасі, бо окупаційна влада «ДНР» такими, як Довбня не цікавиться.

Сайту «Миротворець» Максим Довбня (Бармен) відомий як громадянин України, який 27 років тому народився в Росії. Був снайпером банди «Спарта» під орудою російського терориста «Мотороли».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: