Собчак запропонувала Навальному стати її довіреною особою на виборах

Собчак запропонувала Навальному стати її довіреною особою на виборах
Олексій Навальний та Ксенія Собчак

Ксенія Собчак висловилася проти бойкоту виборів, до якого закликав Навальний

Кандидат в президенти Росії Ксенія Собчак запропонувала політику Олексію Навальному стати її довіреною особою на виборах.

Про це вона написала у своєму Instagram.

Собчак висловилася проти бойкоту виборів, до якого закликав Навальний, вважаючи, що серйозного зниження явки він не дасть.

«Вибори – як і раніше єдиний спосіб щось змінити. А їх бойкот неефективний і шкідливий метод. Він не тільки не зменшить явку, але збільшить відсотки Путіна. І дозволить йому отримати бажані 70%. Я розумію, як зараз прикро і важко Олексію, але спільна справа важливіше. Тому я продовжую закликати всі демократичні опозиційні сили до об'єднання. І в разі моєї реєстрації пропоную Олексію Навальному стати моєю довіреною особою», - написала Собчак.

Як відомо, 25 грудня Центральна виборча комісія відмовилася реєструвати політика Олексія Навального кандидатом в президенти Росії. Причина відмови - незнята судимість у Навального. Натомість політик закликав бойкотувати вибори.

Нагадаємо, вибори президента РФ відбудуться 18 березня 2018 року. Напередодні процедуру висунення вже пройшла Ксенія Собчак – вона піде на вибори від партії «Громадянська ініціатива».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: