Сьогодні регламентний комітет розгляне подання на Добкіна

Сьогодні регламентний комітет розгляне подання на Добкіна
Народний депутат Михайло Добкін

Генпрокуратура просить Раду надати згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, на затримання та арешт Добкіна

У середу, 12 липня, комітет Верховної Ради України з питань регламенту та організації роботи парламенту розгляне подання генерального прокурора на народного депутата від Опозиційного блоку Михайла Добкіна. Про це повідомляється на сайті комітету.

Зокрема, першим питанням порядку денного засідання комітету вказано: «Про подання, підтримані та внесені до Верховної Ради України генеральним прокурором України Луценком Ю.В. 29 червня 2017 року, про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Добкіна Михайла Марковича, про надання згоди на затримання народного депутата України Добкіна Михайла Марковича, про надання згоди на обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою (арешту) щодо народного депутата України Добкіна Михайла Марковича (№ 15/1/1-28275-16)».

Засідання розпочнеться о 15:00.

Як повідомляв «Главком», 11 липня Верховна Рада розпочала розгляд подань на зняття недоторканності з п'яти народних депутатів.

Ввечері у вівторок Рада відмовилась надати згоду на притягнення до кримінальної відповідальності Дейдея. 

Парламент проголосував за зняття депутатської недоторканності з Олеся Довгого, але відмовився зняти недоторканність із нардепа від Радикальної партії Олега Ляшка Андрія Лозового.

Також Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності Максима Полякова, але відмовила ГПУ в затриманні та арешті нардепа.

Депутати підтримали подання на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Борислава Розенблата, проте на затримання та арешт Розенблата в Ради не вистачило голосів.

Добкін впевнений, що Рада зніме з нього недоторканність.

Читайте також статтю: Михайло Добкін: Луценко – дуже мстива людина. Всі, хто перетинався з ним - або сидять, або звільнені, або люстровані, або в бігах

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: