Справа про розтрату в Міноборони: Павловському змінено запобіжний захід

Справа про розтрату в Міноборони: Павловському змінено запобіжний захід
Заступник міністра оборони Ігор Павловський в суді
Фото: Громадське

Павловського взяли на поруки два Герої України

Апеляційний суд Києва змінив запобіжний захід заступнику міністра оборони України Ігорю Павловському з домашнього арешту на особисте зобов'язання. Про це повідомив адвокат Ростислав Кравець.

«Сьогодні суд змінив запобіжний захід на особисте зобов'язання. Павловського взяли на поруки два Герої України - Ігор Герасименко та Олександр Порхун», - сказав він у коментарі агентству «Інтерфакс-Україна».

Як повідомлялося, 11 жовтня детективи НАБУ під процесуальним керівництвом САП затримали заступника міністра міністра оборони  Павловського і директора департаменту держзакупівель і постачання матеріальних ресурсів Міноборони Володимира Гулевича за підозрою в причетності до розтрати понад 149 млн грн держкоштів при закупівлі палива для оборонного відомства.

Солом'янський райсуд Києва обрав запобіжний захід Павловському у вигляді цілодобового домашнього арешту. 

Сторона обвинувачення просила для заступника міністра арешт або 75 мільйонів гривень застави,  для директора Департаменту держзакупівель – арешт або 8 мільйонів гривень застави.

Також відомо, що компанія партнера нардепа Грановського фігурує у справі про розтрату в Міноборони. Мова йде про минулорічний тендер, на якому перемогу здобула компанія «Трейд Коммодіті» пов’язана із бізнесменом Андрієм Адамовським. У компанії «Трейд Коммодіті» заявили, що готові допомагати слідству НАБУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: