Спроба спецслужб РФ створити на Одещині агентурну мережу провалилася (відео)

Спроба спецслужб РФ створити на Одещині агентурну мережу провалилася (відео)
Затримання агента РФ

Організувати мережу російські спецслужби наказали співробітнику Міністерства державної безпеки невизнаної Придністровської Молдавської Республіки

Співробітники Служби безпеки України попередили на Одещині створення агентурної мережі російських спецслужб з працівників правоохоронних органів. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«Оперативники спецслужби задокументували, що організувати мережу російські спецслужби наказали співробітнику Міністерства державної безпеки невизнаної Придністровської Молдавської Республіки. Мешканець Тирасполю який має подвійне громадянство РФ та Молдови, з 1995 року працює на придністровські та російські спецслужби. Співробітники спецслужби зафіксували контакти зловмисника з українськими правоохоронцями, які відмовились від роботи на країну агресора. Для можливого шантажу агент російських спецслужб записував розмови на спеціальну апаратуру», - йдеться в повідомленні.

При спробі повернутися до Придністров’я правоохоронці затримали зловмисника на одному з пунктів пропуску на кордоні.

Під час огляду співробітники СБУ виявили у нього спеціальні технічні засоби, вшиті в одяг. Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для встановлення можливих спільників затриманого агента.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: