Стало відомо, коли команда Саакашвілі піде з Одеської ОДА

Стало відомо, коли команда Саакашвілі піде з Одеської ОДА
Міхеїл Саакашвілі

Голови 12 райдержадміністрацій Одещини збираються подати у відставку

Виконувач обов'язків голови Одеської облдержадміністрації Соломія Бобровська завершить службу в ОДА разом із членами команди Міхеїла Саакашвілі – чинними головами 12 райдержадміністрацій – після офіційного призначення нового керівника ОДА. Про це вона заявила на зустрічі з журналістами, яку провела після чергової наради з керівництвом районів.

«Ми досі працювали у складі команди Міхеїла Саакашвілі й підемо у відставку як члени команди, щойно буде призначено нового керівника Одеської облдержадміністрації. Не бачимо сенсу виконувати свої обов'язки в подальшому», – зазначила Бобровська.

У свою чергу голова Саратської РДА Михайло Лев додав: «Команда реформаторів опинилась у ситуації, коли відсутня воля депутатів обласної ради втілювати в життя реформи в країні, немає підтримки і з боку центральної влади. З одного боку, бачимо в Україні десятки тисяч людей, які готові померти за Батьківщину, і таке, на жаль, відбувається на сході, але з другого боку – керують Україною ті, хто не може припинити красти, і нам з такими не по дорозі. Тому й вирішили піти з керівних посад у райдержадміністраціях».

Нагадаємо, 7 листопада на скликаній прес-конференції Саакашвілі заявив, що вирішив подати у відставку. 9 листопада президент Петро Порошенко звільнив голову Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі із займаної посади.

Серед головних претендентів на посаду голови Одеської ОДА ЗМІ називають першого заступника глави фракції «Блок Петра Порошенка» Ігоря Кононенка і першого заступника голови Адміністрації президента Віталія Ковальчука.

4 листопада стало відомо, що Хатія Деканоїдзе подала у відставку з посади голови Нацполіції України.

Читайте також матеріал «Главкома»: «Відставка Хатії Деканоїдзе: головні факти»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: