Стрілок з Лас-Вегаса розрахував траєкторію польоту куль

Стрілок з Лас-Вегаса розрахував траєкторію польоту куль

Стівен Педдок точно знав, як стріляти, щоб вразити цілі

Стівен Педдок, який влаштував стрілянину на музичному фестивалі в Лас-Вегасі, попередньо зробив розрахунки траєкторії польоту куль для найбільш ефективної атаки. Про це повідомляє CBS з посиланням на заяву поліцейських, які штурмували готельний номер стрілка.

Раніше в номері готелю, звідки Педдок робив постріли, була знайдена записка, в якій містилися невідомі цифри. Як відзначають поліцейські, вона перебувала на тумбочці поруч з вікном, яке було розбите Педдоком для здійснення пострілів по натовпу.

Пізніше було виявлено, що цифри означають розрахунки параметрів стрільби. «Він написав відстань, висоту, на якій він був, падіння кулі за час проходження дистанції до натовпу. Він все це записав і розрахував, так що він точно знав, як стріляти, щоб вразити цілі», - розповіли поліцейські.

Як повідомляв «Главком», поруч з казино Mandalay Bay у Лас-Вегасі в ніч проти 2 жовтня відбулася стрілянина, чоловік відкрив вогонь під час фестивалю кантрі. В результаті стрілянини загинули 50 людей, ще понад 400 були поранені.

Згідно із даними поліції, стрілянину відкрив 64-річний чоловік на ім’я Стів Педдок, мотиви його вчинку наразі невідомі. Відомо, що батько Бенджамін Педдок був одним з найбільш розшукуваних ФБР злочинців.

Президент США Дональд Трамп назвав масштабну стрілянину у Лас-Вегасі «актом абсолютного зла».

За останніми даними, кількість жертв в результаті стрілянини в Лас-Вегасі (штат Невада) зросла до 59 осіб, кількість постраждалих - до 527 осіб, щонайменше 45 людей перебувають у критичному стані.

Стрілок з Лас-Вегасу наклав на себе руки до прибуття поліції. У США оголошено п'ятиденну жалобу.

Мотив стрільця невідомий. Поліція встановила контакт з його подругою Марі Лу Данлі, яка, як очікується, дасть свідчення.

Нинішній напад назвали найкривавішим досі у США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: