Суд оштрафував пранкера Седюка на 8,5 тис. грн

Суд оштрафував пранкера Седюка на 8,5 тис. грн
Пранкер Віталій Седюк

Суд постановив повернути Седюку прапор Австралії, з яким він вибіг на сцену «Євробачення» під час виступу Джамали

Дніпровський районний суд Києва наклав штраф у розмірі 500 неоподаткованих мінімумів або ж 8,5 тис. грн на пранкера Віталія Седюка, який вибіг на сцену і оголив свої сідниці під час виступу Джамали на «Євробаченні» у Києві.

При цьому суд відхилив пропозицію сторони обвинувачення щодо громадських робіт. Суддя мотивувала своє рішення пом'якшити покарання, зазначивши, що Седюк вибачився перед Джамалою, і додавши, що не бачить підстав думати, що хуліганство повториться.

Також суд постановив повернути Седюку прапор Австралії, з яким він вибіг на сцену «Євробачення» під час виступу Джамали.

Пранкер у суді був без адвоката і зазначив, що згоден з рішенням суду. «Якщо продати цей прапор, то можна оплатити цей штраф», - додав він.

Нагадаємо, під час виступу Джамали чоловік із прапором Австралії вирвався на сцену і зняв штани. Фаната одразу ж зняли зі сцени. Незважаючи на інцидент, Джамала продовжила виступ.

Спочатку у соцмережах через прапор почали писати про те, що на сцену вибіг австралієць, але пізніше виявилося, що це скандальний журналіст Віталій Седюк. Після цієї витівки поліція затримала його.

Журналіст відомий тим, що в 2013 році «зіпсував» «Ґреммі», а наприкінці 2016-го розлютив Кім Кардаш'ян, намагаючись поцілувати її сідниці.

Читайте також статтю: «Чи змогли б ми так?» «Євробачення-2017» очима іноземців

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: